Back to build
Raw log | Switch to full mode | Login

Test 'GLES3DecoderPassthroughTest.BindBufferBaseValidArgs' completed with the following status(es): 'CRASH','SUCCESS' Test 'GLES3DecoderPassthroughTest.BindBufferBaseValidArgs' had the following logs when run: ================================================================================ [ RUN ] GLES3DecoderPassthroughTest.BindBufferBaseValidArgs Error loading EGL entry points. Received fatal exception EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION Backtrace: (No symbol) [0x0000000000000000] gl::GetGLProcAddress [0x00000001403C2001+145] gl::DriverEGL::InitializeStaticBindings [0x0000000140632C93+67] gl::InitializeStaticGLBindingsEGL [0x0000000140681975+21] gl::init::InitializeStaticGLBindings [0x0000000140681211+1153] gl::init::InitializeGLOneOffImplementation [0x0000000140536F64+20] gpu::gles2::GLES2DecoderPassthroughTestBase::SetUp [0x000000013FC94438+408] testing::Test::Run [0x0000000140163D60+112] testing::TestInfo::Run [0x0000000140164712+226] testing::TestSuite::Run [0x0000000140164CBE+302] testing::internal::UnitTestImpl::RunAllTests [0x000000014016C62E+638] testing::UnitTest::Run [0x000000014016C2F5+165] base::TestSuite::Run [0x0000000140324796+118] base::LaunchUnitTests [0x0000000140325979+537] base::LaunchUnitTests [0x00000001403257FF+159] main [0x000000013FB3123D+141] __scrt_common_main_seh [0x0000000140954DE8+268] (d:\agent\_work\2\s\src\vctools\crt\vcstartup\src\startup\exe_common.inl:288) BaseThreadInitThunk [0x0000000076D359CD+13] RtlUserThreadStart [0x0000000076F6A561+33] [ RUN ] GLES3DecoderPassthroughTest.BindBufferBaseValidArgs [ OK ] GLES3DecoderPassthroughTest.BindBufferBaseValidArgs (15 ms) ================================================================================