Back to build
Raw log | Switch to full mode | Login

Test 'ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues' completed with the following status(es): 'FAILURE_ON_EXIT','SUCCESS' Test 'ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues' had the following logs when run: ================================================================================ [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues (71 ms) [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.Observer [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.Observer (56 ms) [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DiscardObsoletePreferences [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DiscardObsoletePreferences (91 ms) [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DiscardObsoletePluginsAllow [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DiscardObsoletePluginsAllow (83 ms) [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.OffTheRecord [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.OffTheRecord (85 ms) [----------] 5 tests from ContentSettingsDefaultProviderTest (398 ms total) [----------] 2 tests from OriginIdentifierValueMapTest [ RUN ] OriginIdentifierValueMapTest.SetDeleteValue [ OK ] OriginIdentifierValueMapTest.SetDeleteValue (0 ms) [ RUN ] OriginIdentifierValueMapTest.IterateNonempty [ OK ] OriginIdentifierValueMapTest.IterateNonempty (1 ms) [----------] 2 tests from OriginIdentifierValueMapTest (5 ms total) [----------] Global test environment tear-down [==========] 10 tests from 3 test suites ran. (2024 ms total) [ PASSED ] 10 tests. ThreadSanitizer: reported 1 warnings [ RUN ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues [ OK ] ContentSettingsDefaultProviderTest.DefaultValues (61 ms) ================================================================================