Back to build
Raw log | Switch to full mode | Login

Test 'TwoPhaseUploaderTest.BadPhaseOneResponse' completed with the following status(es): 'CRASH','SUCCESS' Test 'TwoPhaseUploaderTest.BadPhaseOneResponse' had the following logs when run: ================================================================================ [ RUN ] TwoPhaseUploaderTest.BadPhaseOneResponse [14626:14626:0420/004242.577414:344503944:FATAL:network_service.cc(219)] Check failed: !g_network_service. #0 0x55929d124f28 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x4142f27) #1 0x5592a5706f11 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xc724f10) #2 0x5592a55ae410 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xc5cc40f) #3 0x5592a55d4573 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xc5f2572) #4 0x5592a7daccd9 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xedcacd8) #5 0x5592a1806b95 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x8824b94) #6 0x5592a7dae8b6 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xedcc8b5) #7 0x5592a7dae7f5 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xedcc7f4) #8 0x55929f31424b (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x633224a) #9 0x55929f314855 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x6332854) #10 0x55929fb29790 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x6b4778f) #11 0x55929fb2a517 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x6b48516) #12 0x55929fb3c997 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x6b5a996) #13 0x55929fb3bdfa (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x6b59df9) #14 0x5592a44b1a53 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb4cfa52) #15 0x5592a4606053 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb624052) #16 0x5592a449f389 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb4bd388) #17 0x5592a44b5ae9 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb4d3ae8) #18 0x5592a44b58f8 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb4d38f7) #19 0x5592a449f2b5 (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0xb4bd2b4) #20 0x7fdda7089f45 (/lib/x86_64-linux-gnu/libc-2.19.so+0x21f44) #21 0x55929d0e002a (/b/s/w/ir/out/Release/unit_tests+0x40fe029) [ RUN ] TwoPhaseUploaderTest.BadPhaseOneResponse server started on port 36779... sending server_data: {"host": "127.0.0.1", "port": 36779} (36 bytes) POST '/start?p1code=500' 'metadata' 127.0.0.1 - - [20/Apr/2019 00:43:51] "POST /start?p1code=500 HTTP/1.1" 500 - [18619:18619:0420/004351.785264:413711844:ERROR:two_phase_uploader.cc(121)] Invalid response to initial request: 500 [ OK ] TwoPhaseUploaderTest.BadPhaseOneResponse (665 ms) ================================================================================